Segíthetünk?  info@szappanfu.hu  +36204267775

 x 
2016. július 01., péntek 14:35

Gátolja meg bőre öregedését természetesen!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Gátolja meg bőre öregedését természetesen!

    

Sokan nem is tudjuk, hogy az E-vitamin segítségével megfiatalíthatjuk bőrünket. Ha úgy  érezzük, hogy arcbőrünk vesztett rugalmasságából, már nem úgy ragyog, mint régen, akkor nem kell mást tenni, mint felhasználni az E-vitamint az arcápolásban. Ez a kozmetikai alapanyag bizonyítottan jó hatással van a fáradt, vízhiányos, petyhüdt bőrre vitalizáló  tulajdonsága miatt.

Ezt a hatást a szervezetbe juttatott E-vitamin úgy segíti elő, hogy megindítja a sejtregenerálódást, vagyis nem csak a bőr fiatalodik meg, de a testen lévő sebek és sérülések is gyorsabban begyógyulnak.

Az E-vitamint tartalmazó termékek praktikusak lehetnek a sportolók számára is, hiszen elősegítik az izmok, sejtek gyorsabb regenerálódását, fokozzák az állóképességet.  Hiába fogyasztunk tehát minden nap E-vitamint, és hisszük, hogy tisztában vagyunk jótékony hatásaival, a kutatók újabb és újabb előnyeit fedezik fel! Ha mindennap használunk  olyan termékeket, kozmetikai alapanyagokat, amelyek tartalmaznak E-vitamint, akkor mi is megtapasztalhatjuk, hogy milyen csodát tesz a szervezetünkkel, bőrünkkel, egészségünkkel!

A nyári időszakban különösen érdemes fokozottan ügyelni a megfelelő mennyiség bevitelére, ami felnőtteknél minimum 15 mg/nap, hogy a káros napsugarak bőrre gyakorolt negatív hatását csökkentsük, megelőzzük! Tekintse végig az E-vitamint tartalmazó receptjeinket, és győződjön meg Ön is számos kedvező hatásáról. Webáruházunkban különböző kiszerelésekből válogathat, ha felhasználná az E-vitamint kozmetikumaihoz. Válassza a megbízható termékeket és bátran rendeljen tőlünk kozmetikai alapanyagokat!

Megjelent: 616 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565

Szúnyogriasztó recept feliratkozás

Kisgyerekes családanyukaként jól tudom, hogy egy-egy szúnyog mennyire meg tudja keseríteni a víz melletti pihenést, az éjszakákat, nyári kirándulásokat. Olyan szúnyogriasztót szerettem volna készíteni, amit az egész család biztonsággal alkalmazhat és fontos szempont volt, hogy természetes alapanyagokból készüljön. Most megosztom veled ezt a hatékony szúnyogriasztó receptet.

A feliratkozással igazolom, hogy elolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és hozzájárulok ahhoz, hogy adataim az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tárolásra kerüljenek.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot