Segíthetünk?  info@szappanfu.hu  +36204267775

 x 
2016. augusztus 25., csütörtök 08:17

Kozmetikai alapok krémekhez

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Kozmetikai alapok krémekhez

Nem szereti, hogy folyamatosan változik a kozmetikai termékkínálat, és lehet, hogy ami ma a kedvence, azt holnap már nem kapni? Szeretne biztos lenni abban, hogy mit ken a bőrére?  Esetleg speciális igényeket kielégítő krémre van szüksége?

Akkor vásároljon Ön is kozmetikai alapot és alakítsa ki azt az arckrémet vagy testápolót, amire valóban szüksége  van!

Az arckrémek és testápolók esetében olyan kozmetikumokról beszélünk, amelyeket nem  mosunk le a bőrünkről használat után, ezért kiemelten fontos, hogy ne legyenek irritáló hatásúak vagy éppen kellemetlen illatúak. Mindez azonban könnyedén kiküszöbölhető, ha  kozmetikai alapokat vásárol, és Ön adja hozzá az illatanyagot, valamint az egyéb összetevőket. Ilyen módon az érzékeny bőrűek is sokkal könnyebben és költségkímélőbben találhatnak rá a tökéletes receptúrára, mintha a boltokban kapható kész termékeket próbálnák sorra.

Ha szeretne Ön is minden szempontból biztonságos és egyedi arckrémet, illetve testápolót, akkor vásároljon nálunk bátran kozmetikai alapot. Nem fogja megbánni!

Organikus Kozmetikai krémalap ITT

Megjelent: 605 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. augusztus 25., csütörtök 08:35

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565

Szúnyogriasztó recept feliratkozás

Kisgyerekes családanyukaként jól tudom, hogy egy-egy szúnyog mennyire meg tudja keseríteni a víz melletti pihenést, az éjszakákat, nyári kirándulásokat. Olyan szúnyogriasztót szerettem volna készíteni, amit az egész család biztonsággal alkalmazhat és fontos szempont volt, hogy természetes alapanyagokból készüljön. Most megosztom veled ezt a hatékony szúnyogriasztó receptet.

A feliratkozással igazolom, hogy elolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és hozzájárulok ahhoz, hogy adataim az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tárolásra kerüljenek.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot