Segíthetünk?  info@szappanfu.hu  +36204267775

 x 
2016. augusztus 26., péntek 07:21

Alkosson saját hajbalzsamot!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

 

Alkosson saját hajbalzsamot!

A kozmetikai termékek nagy részében olyan összetevők vannak, amelyek sokszor szaktudás nélkül az átlagember számára beazonosíthatatlanok – főleg, ha csak a tudományos nevük szerepel a listán. Abban az esetben azonban kozmetikai alapokat szerez be, és önmaga adja hozzá a többi összetevőt, teljesen biztos lehet abban, hogy mit is használ nap mint nap.

A kozmetikai alapokban az a jó, hogy Ön dönti el, hogy milyen legyen az illat vagy az összetevők aránya a kész termékben, így könnyedén igazíthatja saját igényeihez azokat. Nem kell rábíznia magát a kozmetikai cégek által generált kategóriákra, hanem valóban kitapasztalhatja, hogy mi tesz Önnek jót – így van ez a hajbalzsam esetében is. Ha Ön már tudja, hogy mi teszi széppé hajkoronáját és mi az az illat, ami igazán illik a személyiségéhez, akkor ezzel a módszerrel garantált a siker!

Vásároljon Ön is bizalommal kozmetikai alapokat és alkossa meg saját hajbalzsamát, hogy mindig tökéletes lehessen haja állapota – keressen minket ajánlatunkért bátran!

Hajbalzsam alap ITT

Megjelent: 605 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565

Szúnyogriasztó recept feliratkozás

Kisgyerekes családanyukaként jól tudom, hogy egy-egy szúnyog mennyire meg tudja keseríteni a víz melletti pihenést, az éjszakákat, nyári kirándulásokat. Olyan szúnyogriasztót szerettem volna készíteni, amit az egész család biztonsággal alkalmazhat és fontos szempont volt, hogy természetes alapanyagokból készüljön. Most megosztom veled ezt a hatékony szúnyogriasztó receptet.

A feliratkozással igazolom, hogy elolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és hozzájárulok ahhoz, hogy adataim az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tárolásra kerüljenek.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot