Segíthetünk?  info@szappanfu.hu  +36204267775

 x 
2017. április 10., hétfő 09:16

Levendula virágvíz: a kedvenc

Írta: dr Móri Szilvia
Értékelés:
(0 szavazat)

 


A levendula virágvíz az én egyik személyes kedvencem. Fõleg mióta gyakorló anyuka vagyok. Eddig is használtam arclemosásra, a kozmetikai krémekben vízfázisként, frissítõ testpermetként. A kisfiaim (3 év és 5 hó) születése óta pedig méginkább felértékelõdött a szerepe. 2-3 evõkanálnyi levendula virágvizzel varázsolom esti fürdõzéseiket igazi, levendulás élménnyé. :)
Kellemes levendula illatú és nem utolsó sorban bõrproblémák vagy azok megelõzésére is igazán hatékony. Enyhe összetétele miatt a babaápolásban biztonságosan alkalmazható önmagában vagy római kamilla virágvizzel keverve popsitörlésre, pelenkakiütés kezelésére. Római kamilla virágvizzel keverve, térsprayként is jó szolgálatot tesz a babaszobában altatási idõben.


Miért is ilyen figyelemreméltó?

Nagyon jó nyugtató, hûsítõ, gyulladáscsökkentõ hatású. Száraz, érzékeny, gyulladt, pattanásos bõr esetén kimondottan ajánlott. Hatékonyan csökkenti a napleégés okozta bõrgyulladást, irritációt, elõsegíti a
bõr gyorsabb regenerálódását. Kiváló és gyengéd sebtisztító, egyaránt használható horzsolt és vágott sebek tisztítására.

A Szappanfûnél kapható kiszerelések: 100ml szórófejjel és a gazdaságos 1000ml.

Levendula virágvíz ITT  100ml

Levendula virágvíz        1000ml    

Próbáld ki és oszd meg velünk tapasztalataidat!

 
Megjelent: 838 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. április 10., hétfő 21:16

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565

Szúnyogriasztó recept feliratkozás

Kisgyerekes családanyukaként jól tudom, hogy egy-egy szúnyog mennyire meg tudja keseríteni a víz melletti pihenést, az éjszakákat, nyári kirándulásokat. Olyan szúnyogriasztót szerettem volna készíteni, amit az egész család biztonsággal alkalmazhat és fontos szempont volt, hogy természetes alapanyagokból készüljön. Most megosztom veled ezt a hatékony szúnyogriasztó receptet.

A feliratkozással igazolom, hogy elolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és hozzájárulok ahhoz, hogy adataim az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tárolásra kerüljenek.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot