Segíthetünk?  info@szappanfu.hu  +36204267775

 x 

Kedves Vendégünk!

 

Nagy szeretettel köszöntünk a szappanfu oldalán. A szappanfu csapata a természet oldaláról közelíti meg a bőrápolás és az igazi szépség fogalmát. Szeretnénk bepillantást nyújtani a természet adta lehetőségek mindennapi bőrápolásunkban történő alkalmazására. A tisztán gyógynövényekből, növényi és ásványi eredetű összetevőkből előállított natúrkozmetikumok használatával Te is egy egészségtudatosabb életmód részesévé válhatsz. Ezt figyelembe véve nagy hangsúlyt fektettünk a kiváló minőségű, természetes, bőrbarát kozmetikum alapanyagok felkutatására, amelyek biztonsággal alkalmazhatóak szépítkezéseink során mellékhatások nélkül.

Webáruházunkban mindent megtalál amire a szappan készítés során szüksége lehet: shea vaj, argánolaj és kókuszolaj.

Manapság rengeteg információ zúdul ránk különböző hírcsatornákon keresztül az egészséges életmóddal kapcsolatban, beleértve az étkezést, a mozgást, testápolást stb. A kozmetikai ipar útvesztői által felállított csapdákba, melyek kecsegtető, reménykeltő lehetőségeket kínálnak a szépség, a fiatalság megőrzéséhez, könnyen besétál - kellő ismeretek hiányában- a gyanútlan vásárló. Ezen tévutak feltárása, a bőr értékes összetevőinek megőrzése, a természet segítségül hívása, mind fontos alappillérei honlapunk megvalósításának.

Biolaborunk segítségével arra szeretnénk bátorítani, hogy saját kezűleg készítsd el, élvezd kozmetikumaidat. Ehhez természetesen minden segítséget, útmutatást, kozmetikai alapanyagot megtalálsz az oldalunkon.

 

Legyél Te Bőröd Őre!

Szappanfű

 

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

HÍVJ MINKET! +36 20-426-7775

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565