Segíthetünk?  info@szappanfu.hu  +36204267775

 x 

testlelek

Test és lélek

Az egészséges életmód elengedhetetlen része saját testünk és lelkünk ápolása, és ahogyan a mondás is tartja: "Ép testben, ép lélek". Rohanó világunkban nagyon fontos, hogy harmóniába hozzuk a testet és a lelket. Mint minden élő szervezet, így testünk is rendszeres gondoskodást igényel.
A holisztikus megközelítés szerint mind a megelőzésben, mind a gyógyításban a test mellett a lélekkel is törődnünk kell. Tökéletes hatást csak úgy érhetünk el, ha a gyógyítás mindkét szinten megjelenik. Az illóolajok hatással vannak lelkiállapotunkra, amely viszont kihat egészségünkre és életkedvünkre.
Az aromaterápia minden illóolajat felhasznál, amely hasznos lehet az emberek számára. Az idegrendszerre hat, segíti az ellazulást, javítja a kedélyállapotunkat. Íme néhány módszer, melyeket otthon is alkalmazhatunk:

  • Masszázs: hatékonyan alkalmazható a feszültség oldására, a stresszhatások enyhítésére és a keringés élénkítésére. Az illóolajok rendkívül tömények, ezért érdemes hígítani őket. 10ml növényi olajhoz (mandulaolaj, szőlőmagolaj, stb.) 4 csepp illóolajat (pl. levendulaolajat) adjunk.
  • Bőrápolás: hidratáló krémünket gazdagíthatjuk néhány csepp illóolajjal (1-2 csepp)
  • Hajápolás: hajmosás után az utolsó öblítéshez használhatunk néhány csepp illóolajat.
  • Fürdő: néhány csepp illóolaj a fürdővízben pihentető, közérzetjavító hatású. Egy kád vízbe tegyünk 4-6 csepp illóolajat  vagy olajkeveréket (4-6 csepp illóolaj 2 kávéskanál növényi olajhoz)Test és lélek receptek klikk

 

 

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

HÍVJ MINKET! +36 20-426-7775

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565