x 

Akciók
Spórolj velünk

Ingyenes szállítás!
Már 8000 Ft-tól!

Nagyobb, kedvezőbb 
kiszerelések

slidenature

A natúr-, biokozmetikumok iránt egyre nagyobb az érdeklődés. A tudatosabb vásárlók szívesen választanak garantáltan ártalmatlan, ritkán allergizáló, egészséges és természetes kozmetikai alapanyagokat.

Ennek szemléletében válogattuk ki gondosan, időt nem sajnálva, kozmetikai alapanyagainkat, termékeinket, melyeket szeretnénk megismertetni veletek.

A természetes összetevők lehetnek növényi, állati és ásványi eredetűek. A kozmetikában elsősorban a növények által nyújtott lehetőségeket használjuk ki. A növények ápoló, gyógyító, bőrszépítő, bőrfestő tulajdonságait ősidők óta használja az emberiség. A növényvilág különböző fajai lényegében valamennyi kozmetikai problémára kínálnak megoldást. Vannak növények, amelyek ráncmegelőző tulajdonságaikról ismertek, mások a zsíros bőr és haj ápolására alkalmasak, megint mások kitűnően nyugtatják az érzékeny és irritált bőrt.

A natúr- és biokozmetika a biológiai gazdálkodás keretei között termesztett vagy ellenőrzött gyűjtőhelyekről származó, vadon termő növényeket dolgozza fel.

Egyre több és több nő számára válik fontossá, hogy tudja milyen kozmetikumot tart a kezében, melyek az összetevői és ezek milyen hatással vannak bőrükre, szervezetükre. Egy saját, kézzel elkészített kozmetikum esetén ezekre a kérdésekre a válaszok adottak. Itt egyesül a természetesség, a hatékonyság és a bőrápolás öröme. Ezen hármas hatás eléréséhez kívánunk nagyon sok kísérletező kedvet és kitartást!

Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak a szappan és kozmetikai alapanyagok. Válassza ki az Önnek megfelelő alapanyagokat és rendelje meg még ma őket!

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

HÍVJ MINKET! +36 20-426-7775

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565