Segíthetünk?  info@szappanfu.hu  +36204267775

 x 
2016. december 05., hétfő 11:31

Az illatmentes tusfürdők

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az illatmentes tusfürdők


Igaz, egy illatos terméket sokaknak élvezetesebb használni, de sokan allergiásak, vagy nem kedvelik az olyan tusfürdők nyújtotta zuhanyzást, amik erős illatokkal rendelkeznek.
Az illatanyagok érzékenységétől egyre többen szenvednek napjainkban, ezért is alkottuk meg az organikus, illatmentes tusfürdőnket, a Gyöngyház Tusfürdőt. Ezek a tusfürdők igazán kellemes zuhanyzást biztosítanak a mindennapokban. A tusfürdő tisztító hatása nem károsítja a bőrt semmilyen anyaggal, ezért is organikus. De nem csak egy gyors zuhanyzás során nyújt kimagasló örömöt ez a tusfürdő, egy hosszú fürdés közben is csodás hangulatot varázsol.
Mindenkinek ajánljuk, aki allergiás az illatanyagokra, nem szereti az erős illatú tusfürdőket és inkább döntenének az organikus tusolás vagy fürdés mellett. Az illatmentes tusfürdők nyújtotta tisztaságérzetben nem fog csalódni, ugyanis minden bőrtípushoz ajánlott.
Vásároljon Ön is organikus, illatmentes tusfürdők egyikéből! Legyen Önnek is a tusolás vagy a fürdés egy igazán frissítő élmény.

Termékeink hatásában nem fog csalódni! Keressen minket bizalommal!

Tusfürdő itt:

 

Megjelent: 609 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565

Szúnyogriasztó recept feliratkozás

Kisgyerekes családanyukaként jól tudom, hogy egy-egy szúnyog mennyire meg tudja keseríteni a víz melletti pihenést, az éjszakákat, nyári kirándulásokat. Olyan szúnyogriasztót szerettem volna készíteni, amit az egész család biztonsággal alkalmazhat és fontos szempont volt, hogy természetes alapanyagokból készüljön. Most megosztom veled ezt a hatékony szúnyogriasztó receptet.

A feliratkozással igazolom, hogy elolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és hozzájárulok ahhoz, hogy adataim az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tárolásra kerüljenek.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot