Segíthetünk?  info@szappanfu.hu  +36204267775

 x 
2016. szeptember 30., péntek 08:41

Készítsd el saját folyékony szappanod!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Készítsd el saját folyékony szappanod!


Manapság már a legtöbb otthonban folyékony szappanok vannak a kézmosók mellett, ami érthető, hiszen így sokkalta kényelmesebb és praktikusabb a kézmosás vagy a mosakodás, ám ezek között a szappanok között is léteznek olyan típusok, melyek képesek még újat mutatni.


A szokásos egy darabban árusított szappanok között megtalálhatóak már a természetes alapanyagokból készült típusok, ám a folyékony szappanokról nem mondható el ugyanez. Pontosan ezért remek megoldás, ha egyedi darabokat készítünk a saját ízlésünk szerint, melyhez remek eszközt jelentenek a folyékony szappan alapanyagok. Így mi dönthetjük el, hogy milyen illatokkal, és végül, de nem utolsó sorban milyen hatóanyagokkal látjuk el folyékony szappanunkat! Ennek az a hatalmas előnye, hogy valóban természetes anyagokból készült terméket használhatunk, amiben csak olyan anyagok vannak, melyeket mi válogattunk össze.


Vásárolj tőlünk folyékony szappan alapanyagokat, és éld át az egyediség valódi varázsát! Szappan alapanyagainkkal olyanná varázsolhatod folyékony szappanod illatát és hatását, amilyenné csak szeretnéd!

 

Folyékony szappan alap ITT

Megjelent: 651 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kapcsolat

Szappanfű
2030 Érd
Esküdt u. 4.
info@szappanfu.hu

06-20-426-7775
06-20-426-7565

Szúnyogriasztó recept feliratkozás

Kisgyerekes családanyukaként jól tudom, hogy egy-egy szúnyog mennyire meg tudja keseríteni a víz melletti pihenést, az éjszakákat, nyári kirándulásokat. Olyan szúnyogriasztót szerettem volna készíteni, amit az egész család biztonsággal alkalmazhat és fontos szempont volt, hogy természetes alapanyagokból készüljön. Most megosztom veled ezt a hatékony szúnyogriasztó receptet.

A feliratkozással igazolom, hogy elolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és hozzájárulok ahhoz, hogy adataim az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tárolásra kerüljenek.

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot